Artfilmujete? Zapojte sa do diváckej ceny!

Cinepassy na budúcoročný festival Art Film Fest Košice aj prémiové výhry od televízie JOJ  môžu byť vaše, stačí sa zapojiť do súťaže. A vôbec to nie je náročné! O čo ide a ako na to? Všetko podstatné zistíte, keď budete čítať ďalej.

 

Cena pre najaktívnejšieho diváka

Vyhrá ten alebo tá, ktorý alebo ktorá navštívi počas 27. ročníka najviac filmových predstavení (navštívené predstavenia sa časovo nemôžu prekrývať). Meno víťaza/ky, ktoré nám vygeneruje rezervačný systém 22. 6. 2019 o 19.00 hodine, zverejníme na artfilmfest.sk a sociálnych sieťach 24. 6. 2019, aj počas Záverečného ceremoniálu v Kunsthalle. Cenou bude voľný cinepass na ďalší ročník AFF a toľko plechoviek piva Pilsner Urquell (v prípade výhercu nad 18 rokov), koľko filmov videl/a počas festivalu. Partner súťaže spoločnosť Plzeňský Prazdroj Slovensko, a.s. odovzdá výhru víťazovi najneskôr do 1. 8. 2019.

 

Divácka cena JOJ Cinema za dlhometrážny film

Súťaž televízie JOJ o najlepší dlhometrážny film prebehne prostredníctvom internetového hlasovania. Víťazný titul bude vyhlásený na záverečnom ceremoniáli 22. 6. 2019. Do súťaže budú zapojení všetci hlasujúci a víťaz získa pozvánku na nakrúcanie relácie Inkognito od TV JOJ a automobil Kia na víkend od spoločnosti MOTOR – CAR Košice s.r.o. alebo pozvánku na nakrúcanie relácie Inkognito a darčekový balíček.

 

Divácka cena za najlepší súťažný krátky film

Zapojiť sa môžete aj do diváckej súťaže o najlepší krátky film, a to prostredníctvom internetového hlasovania. Víťazný titul bude vyhlásený na záverečnom ceremoniáli v sobotu 22. 6. 2019. Vyžrebovaný divák či vyžrebovaná diváčka získa voľný cinepass na ďalší ročník AFF, ktorý mu odovzdá organizátor ART FILM FEST s.r.o. 1.6.2020 a spoločnosť Tuli.sk, s.r.o. mu či jej poskytne Tuli vak Relax.